Βιγιαρεάλ – Ουέσκα 1-1: Το Κίτρινο Υποβρύχιο... μπάζει (vid)

Gazzetta team
Βιγιαρεάλ – Ουέσκα 1-1: Το Κίτρινο Υποβρύχιο... μπάζει (vid)

bet365

Πρεμιέρα με απρόσμενη «γκέλα» για την φιλόδοξη Βιγιαρεάλ κόντρα στη νεοφώτιστη Ουέσκα, η οποία θα είναι η νέα ομάδα του Δημήτρη Σιόβα.

Η Βιγιαρεάλ φιλοδοξεί να πάει πολύ ψηλά στη φετινή La Liga, αλλά αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, θα πρέπει να βελτιωθεί πολύ, αφού στην πρεμιέρα έμεινε στο 1-1 με τη νεοφώτιστη Ουέσκα στο «Εστάδιο ντε λα Θεράμικα».

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, βεβαίως, ήταν ανώτερη από την αντίπαλο της και έχασε περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες (της ακυρώθηκαν ορθά δύο γκολ μέσω VAR στο 0-0), αλλά βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ, ύστερα από εξαιρετικό γκολ του Πάμπλο Μαφέο (42').

Ο ωραίος της επόμενης ομάδας του Δημήτρη Σιόβα έγινε στη συνέχεια... μοιραίος, αφού ο διαιτητής μέσω VAR υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μαφέο, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ζεράρ Μορένο (68').

Στα τελευταία λεπτά, η Βιγιαρεάλ έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά η Ουέσκα πέτυχε γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ορθά μέσω VAR...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα