ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αζάρ: Προβληματισμός στη Ρεάλ και αναγκαστική αναμονή...

Αζάρ: Προβληματισμός στη Ρεάλ και αναγκαστική αναμονή...

Αζάρ: Προβληματισμός στη Ρεάλ και αναγκαστική αναμονή...

Στη Ρεάλ Μαδρίτης προβληματίζονται για την περίπτωση του Εντέν Αζάρ που ακόμα και τώρα δεν είναι καθόλου έτοιμος να μπει στα βασικά σχέδια του Ζινεντίν Ζιντάν και τον προορίζουν για γεμάτες συμμετοχές τουλάχιστον μετά από τρεις εβδομάδες!

Ο Βέλγος αστέρας έκανε κάκιστη πρώτη σεζόν στη «βασίλισσα» παίρνοντας την μεταγραφή που ονειρευόταν το περασμένο καλοκαίρι και αφήνοντας την αγαπημένη του Τσέλσι για να παίξει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου». 

Παρ' όλα αυτά, μαζί με το πρόβλημα προσαρμογής ήρθαν και τραυματισμοί που τον άφησαν πολύ πίσω, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο Ζιντάν να στηριχθεί πάνω του.

Η Ρεάλ κατέκτησε τον τίτλο, ο Αζάρ χαμογέλασε αλλά βαθιά μέσα του γνωρίζει ότι θα πρέπει να κάνει πολλά για να καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας πως άξιζε τα χρήματα που διέθεσαν...

Όπως αναφέρει η Marca, στη Ρεάλ έχουν αποφασίσει πως σε καμία περίπτωση ο Βέλγος δεν θα είναι έτοιμος να συμπεριληφθεί στα βασικά πλάνα του «Ζιζού» σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες, όταν πάλι θα πρέπει να φύγει για την εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Εκεί όπου βρέθηκε και τις τελευταίες μέρες και έκανε τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να δηλώσει πως: «Ο Εντέν είναι 60 προπονήσεις πιο πίσω απ' όλους τους υπόλοιπους...». 

Διαβάστε επίσης: 

Αζάρ: «Ήταν η χειρότερη σεζόν της καριέρας μου»!