Γκριεζμάν: «Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι φεύγω από την Μπαρτσελόνα»

Γκριεζμάν: «Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι φεύγω από την Μπαρτσελόνα»

Κώστας Τόπας
Γκριεζμάν: «Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι φεύγω από την Μπαρτσελόνα»

bet365

Την απορία του εξέφρασε ο Αντουάν Γκριεζμάν, σχετικά με τα όσα γράφονται όλο αυτό το διάστημα για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γάλλος επιθετικός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στο ματς της εθνικής του ομάδας, με την Κροατία, πιάνοντας παράλληλα τον Ζινεντίν Ζιντάν στην πέμπτη θέση της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών στους Τρικολόρ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 29χρονος επιθετικός ρωτήθηκε για το μέλλον του και για το αν θα συνεχίσει με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα. Ο ίδιος τόνισε πως έχει κουραστεί να βλέπει το όνομά του σε διάφορα δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν πως αποχωρεί από την Μπάρτσα και «κλείνει» σε κάποια άλλη ομάδα.

«Αν το μέλλον μου είναι στην Μπαρτσελόνα; Ναι είναι. Δεν ξέρω γιατί οι άνθρωποι επινοούν διάφορους προορισμούς για να δουν αν κάποια μέρα θα βγουν σωστοί. Αλλά στην Μπάρτσα είμαι πολύ καλά, ξέρω ότι έχω την εμπιστοσύνη του συλλόγου και του προπονητή, οπότε είμαι καλά. Ήταν μια πολύ περίπλοκη εποχή για όλους μας αλλά ξεκινάμε δυνατά», τόνισε ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Πάντως το τελευταίο διάστημα το όνομα του διεθνή άσου, έχει συνδεθεί με την Premier League, καθώς Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, τον έχουν βάλει στο στόχαστρο, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με την ομάδα της Καταλονίας, μέχρι το 2024.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα