Ετό: «O Μέσι είναι... γιος μου κι έμεινε σπίτι του» (pics & vid)

Ετό: «O Μέσι είναι... γιος μου κι έμεινε σπίτι του» (pics & vid)

Gazzetta team
Ετό: «O Μέσι είναι... γιος μου κι έμεινε σπίτι του» (pics & vid)

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι προπονήθηκε για πρώτη φορά φέτος με την Μπαρτσελόνα και ο Σαμουέλ Ετό με τον Κάρλες Πουγιόλ το πανηγύρισαν ανάλογα.

Στα μέσα Αυγούστου, προτού σκάσει η «βόμβα Μέσι» στην Μπαρτσελόνα, ο Σαμουέλ Ετό έλεγε ότι «ο Μέσι είναι σαν γιος μου και πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να τελειώσει την καριέρα του στη Βαρκελώνη».

Την Δευτέρα (07/09), ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Μπάρτσα για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της παραμονής του και, στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων, προπονήθηκε μόνος του, με τον Καμερουνέζο παλαίμαχο επιθετικό των Μπλαουγκράνα να πανηγυρίζει γι' αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι ευτυχισμένος, γιατί ο γιος μου, ο Μέσι έμεινε σπίτι του. Αλλά στην Μπάρτσα χρειαζόμαστε και άλλους παίκτες με Μπλαουγκράνα DNA. Ο Μέσι μόνο δεν είναι αρκετός» ξεκαθάρισε ο «Σαμού».

Ο Κάρλες Πουγιόλ, για πολλά χρόνια αρχηγός του Λέο στην Μπαρτσελόνα, ανέβασε μια φωτογραφία από την προπόνηση του Μέσι, γράφοντας σχετικά: «Ευτυχισμένος που συνεχίζει να υπερασπίζεται την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω σε αυτούς τους παίκτες και με τον Λέο αναμφίβολα είμαστε πιο δυνατοί».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα