Βινίσιους: «Θέλουμε να κάνουμε το τρεμπλ με την Ρεάλ» (vid)

Βινίσιους: «Θέλουμε να κάνουμε το τρεμπλ με την Ρεάλ» (vid)

Κώστας Τόπας
Βινίσιους: «Θέλουμε να κάνουμε το τρεμπλ με την Ρεάλ» (vid)

bet365

Στόχος της Ρεάλ για τη νέα σεζόν είναι η κατάκτηση του τρέμπλ αλλά και να μην υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βινίσιους.

Ο νεαρός άσος των Μαδριλένων προετοιμάζεται, όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο Ζινεντίν Ζιντάν, δίνει έμφαση στην φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών ​προκειμένου να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί στον ενδιάμεσο της χρονιάς, όπως υποστήριξε ο Βινίσιους.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος, μεταξύ άλλων τόνισε και για τους στόχους της ομάδας, οι οποίοι όπως δήλωσε είναι η κατάκτηση όλων των τροπαίων.

«Έχουμε κάνει σημαντική δουλειά και τώρα θα είναι πιο εύκολο. Έχουμε υποφέρει αρκετά τώρα ώστε να κερδίσουμε τη νέα χρονιά. Ο (σ.σ. φυσιοθεραπευτής) Γκρέγκορι έχει πάντα καλές ιδέες για να είμαστε σε καλή φυσική κατάσταση επειδή στόχος μας είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο όταν έχουμε την μπάλα. Νιώθω πολύ καλά. Όπως είπα έχω δουλέψει και στο σπίτι προτού επιστρέψουμε στις προπονήσεις και είμαι πολύ συγκεντρωμένος στην προετοιμασία γιατί είναι κομβική για την πορεία. Τώρα είναι που εργαζόμαστε σκληρά ώστε να μην έχουμε τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τα πάντα ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να είναι στην καλύτερη δυνατή θέση. Θα κυνηγήσουμε τη La Liga, το Champions League και το Copa Del Rey. Οι παίκτες μας είναι πάντα συγκεντρωμένοι και ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε να κερδίζουμε».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα