Ρεάλ Μαδρίτης: 100 εκατ. ευρώ για την πώληση τεσσάρων παικτών

Ρεάλ Μαδρίτης: 100 εκατ. ευρώ για την πώληση τεσσάρων παικτών

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: 100 εκατ. ευρώ για την πώληση τεσσάρων παικτών

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοδοξεί να μαζέψει εκατό εκατομμύρια ευρώ από την παραχώρηση των Μπέιλ, Μαριάνο, Μαγιοράλ και Ρεγκιλόν.

Πριν από εφτά χρόνια, η Ρεάλ Μαδρίτης έδινε 101 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ. Το φετινό καλοκαίρι, η Βασίλισσα φιλοδοξεί να μαζέψει εκατό εκατομμύρια, από την παραχώρηση του Ουαλού εξτρέμ, αλλά και τριών ακόμα ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «AS» η Ρεάλ, η οποία πολύ δύσκολα θα κάνει μεταγραφικές επενδύσεις φέτος λόγω της κρίσης του κορονοϊού, αλλά και της ανακαίνισης του «Σαντιάγο Μπερναμπέου», έχει θέσει ως προτεραιότητα την παραχώρηση του Μπέιλ, αλλά και των Μαριάνο Ντίαθ, Μπόρχα Μαγιοράλ και Σέρχιο Ρεγκιλόν. Από αυτές τις τέσσερις πωλήσεις θέλει να βάλει στα ταμεία της εκατό εκατομμύρια ευρώ.

Η Ρεάλ έχει παραχωρήσει ήδη τον Ασράφ Χακίμι στην Ίντερ (40 εκατ. ευρώ), τον Όσκαρ Ροδρίγεθ στην Σεβίλλη (13,5), τον Χάβι Σάντσεθ στην Βαγιαδολίδ (τρία), τους Χόρχε ντε Φρούτος και Ντάνι Γόμεθ στην Λεβάντε (από 2,5 εκατ. ευρώ έκαστος) και τον Αλμπέρτο Σόρο στην Γρανάδα (2,5).

Οι Μαδριλένοι θα βάλουν στα ταμεία τους 2,5 εκατ. ευρώ και από τον δανεισμό του Τακεφούσα Κούμπο στην Βιγιαρεάλ (σύνολο 66,5 εκατομμύρια ευρώ), ενώ έχει δανείσει ακόμα τους Μπραΐμ Ντίαθ (Μίλαν), Χεσούς Βαγέχο (Γρανάδα) και Ρεϊνιέρ (Μπορούσια Ντόρτμουντ), ανανεώνοντας και τον δανεισμό του Ντάνι Θεμπάγιος στην Άρσεναλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα