Μπαρτσελόνα: Προχωράει για Βαϊνάλντουμ ή για Τιάγκο

Μπαρτσελόνα: Προχωράει για Βαϊνάλντουμ ή για Τιάγκο

Κώστας Τόπας
Μπαρτσελόνα: Προχωράει για Βαϊνάλντουμ ή για Τιάγκο

bet365

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα τρέχει και μιας και ο Λιονέλ Μέσι, θα παραμείνει στο ρόστερ, ο Ρόναλντ Κούμαν θέλει να ενισχύσει το ρόστερ ακόμη περισσότερο.

Οι «μπλαουγκράνα», μπορεί να έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την μεταγραφή ενός επιθετικού, καθώς ο Λουίς Σουάρες δεν υπολογίζεται, ωστόσο ο Ρονάλντ Κούμαν έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός παίκτη για την μεσαία γραμμή.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ, αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους των «μπλαουγκράνα». Στις ημέρες του Κούμαν στην Εθνική Ολλανδίας, ήταν από τα αναντικατάστατα «γρανάζια», γι' αυτό και αποτελεί φαβορί για την απόκτηση του η Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο τεχνικός της Μπάρτσα, έχει εισηγηθεί την απόκτησή του από τη Λίβερπουλ, μετά το γεγονός ότι Ράκιτιτς και Βιδάλ, δεν υπολογίζονται. Εκτός από τον έμπειρο μέσο των «Reds», οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα ρίχνουν... ματιές και στον Τιάγκο.

Ο Ισπανός μέσος, βρίσκεται στο στόχαστρο της Λίβερπουλ ωστόσο έως τώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Γι' αυτό η Μπάρτσα, θέλει να το εκμεταλλευτεί και να «κλέψει» τον Τιάγκο.

Πάντως, ο παίκτης από την πλευρά του, τόνισε πως είπε ποτέ πως θα αποχωρήσει από τους Βαυαρούς, παρά τα γερμανικά δημοσιεύματα να τον θεωρούν... φευγάτο.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα