Βαϊνάλντουμ, Μανέ και Ντεπάι: Οι τρεις μεγάλοι στόχοι της Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας
Βαϊνάλντουμ, Μανέ και Ντεπάι: Οι τρεις μεγάλοι στόχοι της Μπαρτσελόνα

bet365

Τρεις μεγάλους στόχους έχει θέσει η Μπαρτσελόνα, για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Τζίνι Βαϊνάλντουμ, Σαντιό Μανέ και Μέμφις Ντεπάι.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός και ο Ολλανδός μέσος, της Λίβερπουλ φαίνεται πως είναι ενθουσιασμένοι και ανοικτοί στο ενδεχόμενο να φορέσουν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Ο Μανέ μάλιστα, προτάθηκε στους ανθρώπους της Μπάρτσα κι αυτοί εξετάζουν σε μεγάλο βαθμό την περίπτωση του. Σημαντικό ρόλο για την ενδεχόμενη απόκτηση των δύο παικτών των «Reds», από τους «μπλαουγκράνα» παίζει και η παρουσία του Ρόναλντ Κούμαν, στην τεχνική ηγεσία του ισπανικού συλλόγου.

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ στις ημέρες του Κούμαν στην Εθνική Ολλανδίας, ήταν από τα αναντικατάστατα «γρανάζια», γι' αυτό και αποτελεί έναν από τους πρωταρχικούς στόχους για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οπως επίσης και με τον Σαντιό Μανέ, ο 57χρονος τεχνικός είχε άριστη συνεργασία μαζί του στην Σάουθάμπτον, πριν πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

Εκτός των δύο μεγάλων αστεριών των πρωταθλητών Αγγλίας, η Μπαρτσελόνα, έχει στην λίστα της και τον επιθετικό της Λυών, Μέμφις Ντεπάι. Ο Κούμαν, αναμένεται να εισηγηθεί την απόκτηση του διεθνούς Ολλανδού επιθετικού από τον γαλλικό σύλλογο και δεν αποκλείεται η διοίκηση να κάνει κάποια κίνηση, καθώς βλέπει και τον Λουίς Σουάρες να αποχωρεί.

Διαβάστε επίσης:

 

LA LIGA Τελευταία Νέα