Ο Μέσι ψάχνει ομάδα και οι στοιχηματικές «βλέπουν» το μέλλον του στη Σίτι

Ο Μέσι ψάχνει ομάδα και οι στοιχηματικές «βλέπουν» το μέλλον του στη Σίτι

Gazzetta team
Ο Μέσι ψάχνει ομάδα και οι στοιχηματικές «βλέπουν» το μέλλον του στη Σίτι

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι φεύγει από τη Μπαρτσελόνα, η μεταγραφή του αποτελεί την ποδοσφαιρική συζήτηση της δεκαετίας και οι «μνηστήρες» που βρίσκονται στην πόρτα του ψάχνουν τον τρόπο να τον δελεάσουν και να κάνουν το «μπαμ»!

Έτος 2015. Η Μπαρτσελόνα ανεβαίνει στην κορυφή της Ευρώπης, ο Λιονέλ Μέσι πανηγυρίζει με τους «κολλητούς» του, Σουάρες και Νεϊμάρ το Champions League, αλλά και τη La Liga και όλα στη Βαρκελώνη μοιάζουν βγαλμένα από ένα παραμύθι χωρίς τέλος. Ο Αργεντινός ζει την απόλυτη ευτυχία στην ομάδα της καρδιάς του, το Καμπ Νόου θυμίζει ξανά τόπο θαυμάτων, όλα είναι ρόδινα.

Αν έλεγε κάποιος τότε στους φίλους της Μπαρτσελόνα πως η ομάδα τους το 2020 όχι απλά θα έχει μείνει πέντε χρόνια μακριά από την κούπα με τα μεγάλα «αυτιά», αλλά θα ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον απόλυτο σούπερ-σταρ, τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία της, τον ηγέτη και σύμβολό της, μάλλον θα τον περνούσαν για τρελό!

Κι όμως, φέτος το καλοκαίρι δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιρικός πλανήτης να ζήσει την απόλυτη παράνοια, το αδύνατο: τον Μέσι να εγκαταλείπει τη Μπαρτσελόνα και να ετοιμάζεται να φορέσει τα χρώματα μιας άλλης ομάδας!

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Μέσι; (21+)

Κι εδώ τα πράγματα γίνονται πια… καυτά! Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κάθε λόγο να κοιτάζει με ενδιαφέρον, θέλοντας να ξαναζήσει μια συνάντηση που μάλλον δεν πίστευε: να ξαναπροπονήσει τον Αργεντινό και μάλιστα όχι στην Καταλονία!

Από την πλευρά της η Ίντερ του δίνει το κίνητρο να «παλέψει» ξανά με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή τη φορά στη Serie A και μάλιστα για λόγο άκρως ιντριγκαδόρικο: να πάρει το πρωτάθλημα, ρίχνοντας τη Γιουβέντους από την κορυφή έπειτα από 9 χρόνια!

Αντίστοιχο είναι το ενδιαφέρον και της Παρί, που έχει ρίξει πολλές «βόμβες» τα τελευταία χρόνια και θέλει αυτή τη φορά να ρίξει τη μεγαλύτερη στην ιστορία της σε μεταγραφές! Οι Άραβες μπορούν να προσφέρουν στον Μέσι την προοπτική, ένα περιβάλλον έτοιμο να κάνει την υπέρβαση και φυσικά τα ιδανικά τελευταία χρόνια στην καριέρα του.

Πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αργεντίνος; (21+)

Αλίμονο όμως αν οι ομάδες που θα ήθελαν να δουν τον Μέσι στα χρώματά τους ήταν μόνο αυτές. Με άλλες πιθανότητες η καθεμία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Γιουβέντους αλλά και Μπάγερν Μονάχου, Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης εμπλέκονται στην κουβέντα, ακόμα κι αν μερικά από τα παραπάνω σενάρια ακούγονται ακραία!

Σε κάθε περίπτωση, αυτό το καλοκαίρι μεταγραφικά θα είναι του Μέσι. Το σοκ της αποχώρησης είναι μεγάλο και το επόμενο βήμα στην καριέρα του θα είναι η είδηση της χρονιάς, αν όχι της 10ετίας ή του 21ου αιώνα!

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777
 

LA LIGA Τελευταία Νέα