Μέσι: Θέλει να μιλήσει δημόσια για τις εξελίξεις...

Μέσι: Θέλει να μιλήσει δημόσια για τις εξελίξεις...

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Θέλει να μιλήσει δημόσια για τις εξελίξεις...

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να θεωρηθεί πως εκμεταλλεύεται την πρόθεση του Μπαρτομέου να παραιτηθεί προκειμένου εκείνος να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, όμως, το περιβάλλον του αναφέρει ότι θέλει να μιλήσει δημόσια για όσα έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες μέρες.

Η MundoDeportivo αναφέρει πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει αντιληφθεί τον σάλο που έχει προκληθεί απ' όσα έχουν εκτυλιχθεί τις τελευταίες μέρες και θέλει να τοποθετηθεί δημόσια για να εξηγήσει όλα όσα θέλει προς τον κόσμο των «μπλαουγκράνα».

Αυτό που τονίζεται στο δημοσίευμα είναι πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρει πίσω την απόφαση αποχώρησης, αφού θεωρεί ότι θέλει μια αλλαγή στην καριέρα του, δεν βλέπει project επιτυχιών στην Μπαρτσελόνα για το άμεσο μέλλον και το έχει σκεφτεί πολύ καλά.

Το θέμα που προέκυψε με την πρόθεση παραίτησης από τον Μπαρτομέου προκειμένου ο Μέσι να κάνει την ανατροπή και να παραμείνει, είναι κάτι το οποίο ο παίκτης φαίνεται πως δενν θέλει να το εκμεταλλευτεί...

Διαβάστε επίσης:

Μέσι: Δεν θέλει να δει τον Μπαρτομέου

Χαμός στο Ροζάριο με τους οπαδούς της Νιούελς να ζητούν την επιστοφή του Μέσι! (pics)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα