Μέσι: Δεν θέλει να δει τον Μπαρτομέου

Μέσι: Δεν θέλει να δει τον Μπαρτομέου

Μέσι: Δεν θέλει να δει τον Μπαρτομέου

bet365

Ο Μπαρτομέου... καίγεται να μιλήσει στον Λιονέλ Μέσι για να τον μεταπείσει να μην φύγει από την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να μην θέλει ούτε να τον δει!

Όλα τα μάτια τις τελευταίες μέρες είναι στραμμένα στη Βαρκελώνη!

Η «βόμβα» αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την ομάδα έχει... σκάσει για τα καλά και πλέον άπαντες αναμένουν να δουν τι θα συμβεί.

Ο Αργεντινός, μέσω burofax, ζήτησε να τον αφήσει ελεύθερο ο σύλλογος και να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ωστόσο, ο σύλλογος του υπενθύμισε ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του ύψους 700.000.000 ευρώ!

Σίτι, Ίντερ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι ομάδες που έχουν γραφτεί ότι θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την πολύτιμη υπογραφή του 33χρονου.

Ο Μπαρτομέου, μετά τις εξελίξεις, ζήτησε να συναντήσει αμέσως τον ηγέτη του κλαμπ, αλλά ο ίδιος σύμφωνα με τη «Marca» ούτε που θέλει να τον δει!

«Ο Μπαρτομέου θέλει να μιλήσει απευθείας στον παίκτη και να τον πείσει να μην φύγει. Όμως, ο Μέσι δεν σχεδιάζει να μιλήσει στον πρόεδρο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Αργεντινός, πάντως, θα βρεθεί την Κυριακή στην πρώτη συγκέντρωση για τα τεστ του κορονοϊού την ερχόμενη Κυριακή. Από εκεί και πέρα, μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις και των δύο πλευρών, σ' ένα ζήτημα που... καίει όλο τον κόσμο κι όχι μόνο τον οργανισμό της Μπαρτσελόνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα