Τρινκάο: Κακό χιούμορ Μπαρτομέου για Μέσι και... εξαφάνιση (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Τρινκάο: Κακό χιούμορ Μπαρτομέου για Μέσι και... εξαφάνιση (vid)

bet365

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου προκειμένου να γλιτώσει ερωτήσεις για τον Μέσι δεν έδωσε το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου του Τρινκάο, ο οποίος αποκάλυψε το κακό χιούμορ του προέδρου της Μπαρτσελόνα έπειτα απ' όσα έχουν συμβεί με τον Αργεντινό.

Μερικές ώρες μετά τη «βόμβα» που πυροδοτήθηκε στην Μπαρτσελόνα και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο με το επίσημο αίτημα του Λιονέλ Μέσι να φύγει από τους «μπλαουγκράνα», έλαβε κανονικά χώρα η παρουσίαση του Τρινκάο που αποκτήθηκε από την Μπράγκα πριν από μερικούς μήνες και μετακόμισε οριστικά στην Καταλονία το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου ναι μεν ήταν παρών στις υπογραφές των συμβολαίων και τη φωτογράφηση με τον παίκτη, όμως, στη συνέχεια... εξαφανίστηκε και δεν παραβρέθηκε στην συνέντευξη Τύπου του Τρινκάο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε και μια άκυρη και κακή πλάκα που του έκανε ο πρόεδρος έπειτα από τις εξελίξεις, αφού τον ρώτησε... αν θα ήθελε το 10 για τη φανέλα του!

«Έχει καλή αίσθηση του χιούμορ...» σχολίασε ο μικρός, που όμως σίγουρα όταν το ξανασκέφτηκε θα ήθελε να έχει αποφύγει να μιλήσει γι' αυτό...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα