Η Olé δίνει επτά λόγους για τους οποίους η Παρί είναι η ιδανική ομάδα για τον Μέσι

Κώστας Τόπας
Η Olé δίνει επτά λόγους για τους οποίους η Παρί είναι η ιδανική ομάδα για τον Μέσι

bet365

Η απόφαση του Λιονέλ Μέσι να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, η οποία κοινοποιήθηκε από τον ίδιο τον παίκτη στο κλαμπ μέσω burofax, έδωσε μια μεγάλη λίστα με πιθανούς προορισμούς για τον Αργεντινό. .

Ένας από αυτούς, σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα Olé, είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Η προαναφερθείσα εφημερίδα δίνει μια σειρά από «κλειδιά», συγκεκριμένα επτά, στα οποία υποστηρίζει τους λόγους για τους οποίους ο Μέσι θα μπορούσε να αποφασίσει να πάει στο Παρίσι.

Το πρώτο αφορά την «προσωπική ισορροπία», και εξηγεί ότι στο Παρίσι θα μπορούσε να αισθανθεί ξανά άνετα και να βρίσκεται με φίλους, όπως με τον Νεϊμάρ και τον συμπατριώτη του, Ντι Μαρία. Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρεται και στο «οικονομικό κομμάτι», καθώς εξηγεί ότι η Παρί διαθέτει εδώ και τώρα τα χρήματα για να πληρώσει τον Λιονέλ Μέσι. Ένα άλλο σημείο που σκιαγραφείται είναι η «ποιότητα του πρωταθλήματος».

Το τέταρτο «κλειδί» για την μετακίνηση του Αργεντινού σταρ, στους Παριζιάνους είναι η ευκαιρία που θα έχει ο παίκτης να βάλει στη συλλογή του, ένα ακόμα τρόπαιο. Αυτό του γαλλικού πρωταθλήματος μιας και η Παρί, αποτελεί αναμφισβήτητα το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του και τη νέα σεζόν.
Ο πέμπτος λόγος αφορά, το κίνητρο που θα έχει για να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου του Champions League για πέμπτη φορά στην καριέρα του. Τέλος, η Olé στέκεται στην «ποιότητα ζωής» που θα έχει ο «Λίο» και η οικογένεια του, καθώς τονίζει πως το Παρίσι είναι μια ιδανική πόλη, με αίγλη και ανέσεις.
Φυσικά, στο εν λόγω δημοσίευμα της εφημερίδας, αναφέρεται και η επιθυμία που έχει όλα αυτά τα χρόνια, ο ιδιοκτήτης της Παρί, Νασέρ Αλ Κελαΐφι, για τον Λιονέλ Μέσι να τον αποκτήσει.
 

LA LIGA Τελευταία Νέα