ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπαρτσελόνα: Και ο Λουίς Σουάρες ζήτησε σεβασμό στον Μέσι! (pic)

Μπαρτσελόνα: Και ο Λουίς Σουάρες ζήτησε σεβασμό στον Μέσι! (pic)

Μπαρτσελόνα: Και ο Λουίς Σουάρες ζήτησε σεβασμό στον Μέσι! (pic)

Μετά τον Κάρλες Πουγιόλ και ο Λουίς Σουάρες έδειξε να απαιτεί σεβασμό προς τον Λιονέλ Μέσι για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Μπαρτσελόνα και την επιθυμία του Αργεντινού ηγέτη των «μπλαουγκράνα» να βάλει τέλος στην παρουσία του στον καταλανικό σύλλογο. 

Έπειτα από περίπου δυο δεκαετίες και παρά την τεράστια αγάπη που τρέφει για τη Μπαρτσελόνα, ο Λιονέλ Μέσι αισθάνεται πως έχει έρθει η στιγμή για το «αντίο» και για το κάτι διαφορετικό στην καριέρα του. 

Ενημέρωσε μέσω burofax τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την πρόθεση ν' αποχωρήσει ως ελεύθερος κάνοντας χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του για τη δυνατότητα να φύγει στο φινάλε κάθε διαφορετικής αγωνιστικής περιόδου. 

Από πλευράς Μπαρτομέου του ξεκαθαρίστηκε ότι ο όρος αυτός έχει λήξει από τις αρχές Ιουνίου και ενδεχομένως η υπόθεση να πάει δικαστικά, με αρκετά μέλη της διοίκησης να παραιτούνται στο έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης. 

Ο Κάρλες Πουγιόλ ζήτησε σεβασμό προς τον Λιονέλ Μέσι για όσα συμβαίνουν και το ίδιο φαίνεται ν' απαίτησε και ο Λουίς Σουάρες, απαντώντας στο post του άλλοτε αρχηγού των Καταλανών και χειροκροτώντας αυτό που έγραψε...