Ο Μέσι ζήτησε να φύγει ελεύθερος, η Μπαρτσελόνα του θύμισε ότι έχει συμβόλαιο!

Ο Μέσι ζήτησε να φύγει ελεύθερος, η Μπαρτσελόνα του θύμισε ότι έχει συμβόλαιο!

Gazzetta team
Ο Μέσι ζήτησε να φύγει ελεύθερος, η Μπαρτσελόνα του θύμισε ότι έχει συμβόλαιο!

bet365

Στα “χαρακώματα” μέσω φαξ μπήκαν Λιονέλ Μέσι και Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να ισχυρίζεται ότι μπορεί να αποχωρήσει ελεύθερος και την ομάδα να του υπενθυμίζει ότι έχει συμβόλαιο.

Αφού κυκλοφόρησε η είδηση σοκ ότι ο Λιονέλ Μέσι ενημέρωσε τη Μπαρτσελόνα ότι η πρόθεσή του είναι να φύγει αυτό το καλοκαίρι, τώρα φαίνεται ότι η κόντρα μεταξύ εκείνου και της διοίκησης θα απογειωθεί. Η ενημέρωση του Μέσι έγινε μέσω φαξ που έστειλαν οι δικηγόροι του και σε αυτό συμπεριλαμβανόταν η τοποθέτηση της πλευράς του Αργεντινού σούπερ σταρ, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Και κάπου εκεί ξεκινάει το μπέρδεμα και η διαμάχη.

Η Μπαρτσελόνα απάντησε επίσης με φαξ και σε αυτό εξηγούσε στον επί 16 χρόνια ηγέτη της, ότι δεν μπορεί να φύγει ως ελεύθερος και ότι έχει συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν. Το σημείο κλειδί σε αυτή την υπόθεση είναι μία ρήτρα που υπήρχε στη συμφωνία τους. Ο Μέσι θεωρεί ότι είναι ακόμα ενεργή και του επιτρέπει όποτε θελήσει, να φύγει, ενώ ο σύλλογος απάντησε πως αυτή η ρήτρα είχε ισχύ έως και τις 30 Μαΐου. Ολα δείχνουν πόλωση και ότι αυτό θα είναι κάτι περισσότερο από εάν καυτό μεταγραφικό σίριαλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα