Μέσι σε Μπαρτσελόνα: «Φεύγω»!

Μέσι σε Μπαρτσελόνα: «Φεύγω»!

Γιώργος Καραμάνος
Μέσι σε Μπαρτσελόνα: «Φεύγω»!

bet365

Απόφαση σοκ από τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος αφού μίλησε και με τον Ρόναλντ Κούμαν, φέρεται να έστειλε φαξ στη Μπαρτσελόνα, ενημερώνοντας ότι θέλει να αποχωρήσει εδώ και τώρα.

Η είδηση βόμβα που άπαντες στη Βαρκελώνη ήλπιζαν ότι δεν θα ερχόταν, έσκασε. Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να έστειλε φαξ στη Μπαρτσελόνα, ανακοινώνοντάς της την απόφασή του. Και αυτή είναι ότι θα φύγει τώρα από το club. Πρόκειται για κάτι που σκεφτόταν σοβαρά καιρό τώρα, απογοητευμένος από τις κινήσεις της διοίκησης και ειδικά μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, ο αδιανόητος διασυρμός με την “οκτάρα” από τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League, τον οδήγησαν οριστικά εκτός ομάδας.

Στη συνάντηση που είχε με τον νέο προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν, του είπε ότι βλέπει τον εαυτό του περισσότερο εκτός, παρά εντός Μπάρτσα και τώρα το κάνει πράξη. Η είδηση κυκλοφόρησε άμεσα στα social media, με το αργεντίνικο “Tyc Sport” να έχει βγάλει το αποκλειστικό.

Ο Μέσι βρέθηκε στη “Μασία” το 2000 και από το 2004 που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους μεγάλους, έκανε μυθικά πράγματα, αλλάζοντας μία για πάντα το status του συλλόγου. Με 634 γκολ σε 731 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κατέκτησε 34 τίτλους (2 τρεμπλ) και έγραψε ιστορία με τις αναρίθμητες ατομικές διακρίσεις του.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται πλέον, είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του 33χρονου σούπερ σταρ. Παρί, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ, αλλά και το MLS είναι αυτοί που έχουν εκφράσει με κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον τους. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Υπάρχει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο των 100 εκατ. ευρώ μεικτά ετησίως. Και κάπως έτσι όλοι μας αναμένουμε να μάθουμε τον πιο hot προορισμό αυτού του καλοκαιριού και όχι μόνο...

Διαβάστε επίσης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα