Μπαρτσελόνα – Λαπόρτα: «Υποπτεύομαι ότι θέλουν να πουλήσουν τον Μέσι»

Μπαρτσελόνα – Λαπόρτα: «Υποπτεύομαι ότι θέλουν να πουλήσουν τον Μέσι»

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Λαπόρτα: «Υποπτεύομαι ότι θέλουν να πουλήσουν τον Μέσι»

bet365

Ο πιο πετυχημένος πρόεδρος στην σύγχρονη ιστορία της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, κατηγορεί την τωρινή διοίκηση των Μπλαουγκράνα ότι θέλει να πουλήσει τον Λιονέλ Μέσι και χαρακτηρίζει «κίνηση δειλίας» του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου την αντιμετώπιση προς τον Λουίς Σουάρες.

Το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Λουίς Σουάρες και οι τάσεις φυγής του Λιονέλ Μέσι προκάλεσαν τα αρνητικά σχόλια του άλλοτε προέδρου της Μπαρτσελόνα και υποψηφίου στις επόμενες εκλογές, Τζουάν Λαπόρτα, κατά της τωρινής διοίκησης του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

«Του είπαν τηλεφωνικά του Σουάρες ότι δεν τον υπολογίζουν; Μου φαίνεται μια κίνηση δειλίας του προέδρου και μια έλλειψη σεβασμού προς τον παίκτη. Αυτός ο τρόπος δράσης είναι αχαρακτήριστος και ζημιώνει την εικόνα του συλλόγου» ανέφερε αρχικά μέσω των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ο Λαπόρτα για το τηλεφώνημα ενός λεπτού του προπονητή Ρόναλντ Κούμαν στον Σουάρες.

«Αυτό με κάνει να υποπτεύομαι ότι θέλουν να πουλήσουν τον Μέσι, κάτι που θα συνιστούσε ιστορικό λάθος. Κακομοίρα Μπάρτσα στα χέρια αυτών των ανίκανων» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο 58χρονος δικηγόρος και πολιτικός, υπό την προεδρία του οποίου η Μπαρτσελόνα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο της ιστορίας της και κατέκτησε αναλογικά τους περισσότερους τίτλους.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα