ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπαρτσελόνα: Ως ελεύθερος θα φύγει ο Σουάρες, ένα λεπτό κράτησε το τηλεφώνημα του Κούμαν για το «αντίο»!

Μπαρτσελόνα: Ως ελεύθερος θα φύγει ο Σουάρες, ένα λεπτό κράτησε το τηλεφώνημα του Κούμαν για το «αντίο»!

Απογοητευμένος ο Λουίς Σουάρες

Ελάχιστα κράτησε η συνομιλία του Ρόναλντ Κούμαν με τον Λουίς Σουάρες, στην οποία ο Ολλανδός προπονητής διαμήνυσε στον Ουρουγουανό επιθετικό ότι δεν τον υπολογίζει στην Μπαρτσελόνα – Πλέον, τον λόγο έχουν οι δικηγόροι των δύο πλευρών για την (πιθανή) λύση του συμβολαίου.

Ο Λουίς Σουάρες είναι ο τρίτος σκόρερ όλων των εποχών της Μπαρτσελόνα (197 γκολ σε 283 ματς) και συνέβαλε αποφασιστικά στην κατάκτηση του τρεμπλ του 2015. Παρ' όλα αυτά, το τηλεφώνημα του Ρόναλντ Κούμαν που σήμανε (;) το άδοξο «αντίο» του Ουρουγουανού επιθετικού κράτησε μόλις... ένα λεπτό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», ο Ολλανδός προπονητής του διεμήνυσε τις προθέσεις του, ο Ουρουγουανός επιθετικός τις άκουσε και αποχαιρετίστηκαν χωρίς να κάνουν περαιτέρω συζήτηση.

Ο Κούμαν είπε στον Σουάρες ότι δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του για την επόμενη σεζόν, ο Σουάρες αποδέχθηκε την απόφαση και του απάντησε ότι δεν θα αποτελέσει ένα πρόβλημα για τον σύλλογο.

Πλέον, τον λόγο έχουν τώρα οι δικηγόροι των δύο πλευρών, ώστε να βρεθεί λύση για την... λύση του συμβολαίου του Σουάρες (έχει ακόμα 1+1 χρόνια), ώστε ο 33χρονος Ουρουγουανός επιθετικός να είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.