Περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από την Βιγιαρεάλ ο Παρέχο (vid)

Κώστας Τόπας
Περνάει από ιατρικά και ανακοινώνεται από την Βιγιαρεάλ ο Παρέχο (vid)

bet365

Τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, όπως όλα δείχνουν θα φοράει ο Ντάνι Παρέχο, από τη νέα σεζόν καθώς το πρωί της Τετάρτης (12/08), πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα από το Κίτρινο Υποβρύχιο.

Μετά από τόσα χρόνια ως αρχηγός της Βαλένθια, ο Ντάνι Παρέχο, είναι έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική του καριέρα, υπογράφοντας για λογαριασμό της Βιγιαρεάλ.

Με τις «νυχτερίδες», ο 31χρονος άσος κατέγραψε 383 συμμετοχές, 63 γκολ και 62 ασίστ και πλέον στοχεύει σε νέες διακρίσεις με το Κίτρινο Υποβρύχιο.

Την Τετάρτη (12/08), ο Ισπανός μέσος, μετέβη στα γραφεία της ομάδας, προκειμένου να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί επίσημα, η μεταγραφή του.

Υπενθυμίζεται πως η Βιγιαρεάλ, την Δευτέρα (10/08), ανακοίνωσε την απόκτηση του Τακεφούσα Κούμπο, με τη μορφή δανεισμού από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ παράλληλα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Φρανσίς Κοκλέν, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τη Βαλένθια.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα