Μπαρτσελόνα: Στην Βαρκελώνη ο Αρτούρ για να λύσει το συμβόλαιό του

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Στην Βαρκελώνη ο Αρτούρ για να λύσει το συμβόλαιό του

bet365

Ο Αρτούρ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους, βρίσκεται στην Βαρκελώνη για να τερματίσει το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει συμφωνήσει σε όλα με την Γιουβέντους από τον Ιούνιο σε μια μεταγραφή όπου ο Πιάνιτς θα ακολουθήσει την αντίθετη διαδρομή, με την συμφωνία όμως να έπαιρνε επίσημη μορφή μετά το τέλος της σεζόν (και οι δύο ομάδες συνεχίζουν στο Champions League).

Ο Αρτούρ όμως, μετά το τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος επέστρεψε στην πατρίδα του και αρνήθηκε να επιστρέψει για τους αγώνες του Champions League. Τώρα, όμως, όπως αναφέρει η Marca, ο Βραζιλιάνος διεθνής μέσος επέστρεψε στην Ισπανία όχι όμως για να αγωνιστεί, αλλά για να λύσει νωρίτερα το συμβόλαιό του.

Ο ίδιος αισθάνεται προδομένος από την Μπαρτσελόνα η οποία τον πίεσε εκτός συλλόγου σε μια προσπάθεια να ισορροπήσει τα οικονομικά της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα