Μπαρτσελόνα: Η Λέστερ δίνει 50 εκατ. ευρώ για τον Τρινκάο σε βάθος διετίας (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Η Λέστερ δίνει 50 εκατ. ευρώ για τον Τρινκάο σε βάθος διετίας (vid)

bet365

Η Λέστερ θέλει δανεικό από την Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια τον Πορτογάλο εξτρέμ Φρανσίσκο Τρινκάο, δεσμευμένη στη συνέχεια να δώσει 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Τον Ιανουάριο, όταν έγινε γνωστό ότι η Μπαρτσελόνα έδωσε 31 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Φρανσίσκο Τρινκάο, οι περισσότεροι αναρωτιόνταν ποιος ήταν αυτός ο νεαρός Πορτογάλος εξτρέμ της Μπράγκα.

Από τότε, ο Τρινκάο ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή του, σταμάτησε στα οκτώ γκολ και τις οκτώ ασίστ (σε 27 παιχνίδια) και τράβηξε το ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων, οι οποίοι προσέγγισαν την Μπάρτσα για να πάρουν ως δανεικό τον 20χρονο Πορτογάλο εξτρέμ.

Η Λέστερ, μάλιστα, φέρεται να πρότεινε στους Μπλαουγκράνα να αποκτήσει δανεικό τον Τρινκάο για δύο χρόνια, δεσμευμένη μετά το πέρας αυτών, να τον αποκτήσει αντί 50 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο καταλανικός σύλλογος, παρ' ότι δεδομένα έχει ανάγκη χρημάτων λόγω και της οικονομικής κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορονοϊού, φέρεται αρνητικός στην παραχώρηση του Τρινκάο, έχοντας απορρίψει πρόταση και της Αταλάντα για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρινκάο: Από το... Manager του Γκριεζμάν, στην αληθινή Μπαρτσελόνα (vids)

Μπαρτσελόνα: Η γκολάρα του Τρινκάο με την εθνική Πορτογαλίας (vid)

 

LA LIGA Τελευταία Νέα