Αζάρ: «Δε με νοιάζει αν σκοράρω, θέλω να δίνω ασίστ»

Αζάρ: «Δε με νοιάζει αν σκοράρω, θέλω να δίνω ασίστ»

Κώστας Τόπας
Αζάρ: «Δε με νοιάζει αν σκοράρω, θέλω να δίνω ασίστ»

bet365

Μεγαλύτερη σημασία έχει η δημιουργία φάσεων, παρά το σκοράρισμα για τον Εντέν Αζάρ όπως δήλωσε.

Τη φετινή σεζόν, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να προσφέρει όσα ήθελε, καθώς οι τραυματισμοί του δεν τον άφησαν να δείξουν την αξία του, στην πρώτη του χρονιά στη Ρεάλ. Παρ' όλα αυτά, ο Εντέν Αζάρ, τόνισε πως θεωρεί σημαντικότερο να σερβίρει γκολ, από το να σκοράρει ο ίδιος.

«Το συναίσθημα είναι το ίδιο, όταν βλέπεις τη μπάλα στα δίχτυα. Στο μυαλό μου, δεν σκέφτομαι το να σκοράρω διαρκώς. Κάποιοι παίκτες τώρα σκέφτονται πώς να σκοράρουν. Εγώ; Εγώ είμαι περισσότερο τύπος που μπορεί να δημιουργήσει φάση. Γι’ αυτό μου αρέσει να λέω ότι είμαι περισσότερο ένας παίκτης που δίνει ασίστ παρά μια μηχανή γκολ. Προτιμώ, άλλωστε, να δίνω ασίστ. Αλλά μου αρέσει όταν μπαίνει ένα όμορφο γκολ, ένα γκολ της τελευταίας στιγμής και τελικά κερδίζεις τον αγώνα. Αυτή τη χρονιά κερδίσαμε συλλογικά τον τίτλο. Για εμένα, σε ατομικό επίπεδο, ήταν η χειρότερη χρονιά της ζωής μου», τόνισε μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα της UEFA.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα