Μπαρτσελόνα: Ψάχνει τρόπο να... ξεφορτωθεί τον Μπρέιθγουεϊτ

Μπαρτσελόνα: Ψάχνει τρόπο να... ξεφορτωθεί τον Μπρέιθγουεϊτ

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Ψάχνει τρόπο να... ξεφορτωθεί τον Μπρέιθγουεϊτ

bet365

Η Μπαρτσελόνα ποντάρει στις καλές σχέσεις που έχει με Έβερτον και Γουέστ Χαμ για να... πασάρει τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, τον οποίο δεν υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.

Ήταν μια από τις πιο ακατανόητες μεταγραφές στην ιστορία της Μπαρτσελόνα. Ακόμα και όταν ο ίδιος μιλούσε με τον καταλανικό σύλλογο, η γυναίκα του νόμιζε ότι την απατούσε, λόγω της μυστικοπάθειας του!

Τον Φεβρουάριο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ουσμάν Ντεμπελέ, η Μπάρτσα έδωσε 18 εκατομμύρια ευρώ στην ουραγό Λεγανές, η οποία εντέλει υποβιβάστηκε, για να πάρει τον Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ.

Ο Δανός επιθετικός, όπως αναμενόταν, δεν έκανε την διαφορά στο πρωτάθλημα (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League), κατέγραψε 403 λεπτά και ένα γκολ και, έξι μήνες αργότερα, οι Μπλαουγκράνα ψάχνουν ομάδα για να τον... πασάρουν.

Στην Premier League υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες και η Μπάρτσα ποντάρει στις καλές σχέσεις που έχει με την Έβερτον και την Γουέστ Χαμ, ώστε να περιορίσει μέρος της... χασούρας. Φαντάζει απίθανο, βεβαίως, να δώσει κάποια ομάδα τα 18 εκατομμύρια ευρώ, γι' αυτό και η πιο πιθανή λύση θα είναι ο δανεισμός με οψιόν αγοράς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα