Σεβίλλη: Νεμάνια Γκούντελι, ο θετικός στον κορονοϊό (vid)

Σεβίλλη: Νεμάνια Γκούντελι, ο θετικός στον κορονοϊό (vid)

Gazzetta team
Σεβίλλη: Νεμάνια Γκούντελι, ο θετικός στον κορονοϊό (vid)

bet365

Ο Σέρβος μέσος Νεμάνια Γκούντελι είναι ο παίκτης της Σεβίλλης που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα χάσει το νοκ άουτ παιχνίδι με την Ρόμα για την φάση των «16» του Europa League, από το οποίο θα βγει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά, εφόσον ο πρωταθλητής Ελλάδας αποκλείσει την Γουλβς.

Το σοκ της Σεβίλλης με παίκτη της που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έχει πλέον και ονοματεπώνυμο: Νεμάνια Γκούντελι. Λίγες ώρες μετά την σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Ανδαλουσίας, ο Σέρβος μέσος ανακοίνωσε ο ίδιος πως βρέθηκε θετικός στον ιό Covid-19.

«Μετά την επιβεβαίωση του θετικού μου δείγματος στον κορονοϊό, θέλω να σας ενημερώσω ότι είμαι απολύτως καλά και δεν έχω κανένα σύμπτωμα. Ελπίζω σύντομα να επιστρέψω με τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τον στόχο σε αυτό το φινάλε της σεζόν. Πολλές αγκαλιές σε όλους για τα μηνύματα στήριξης. Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις στο σπίτι. Μια δυνατή αγκαλιά σε όλους» ανέφερε σε μήνυμά του ο Γκούντελι.

Ο «στόχος σε αυτό το φινάλε της σεζόν» δεν είναι άλλος από το Europa League, για την φάση των «16» του οποίου η Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα επί γερμανικού εδάφους την Ρόμα (06/08).

Ο Γκούντελι, βεβαίως, θα απουσιάσει από το συγκεκριμένο ματς, από το οποίο θα προκύψει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά, εφόσον βεβαίως οι Ερυθρόλευκοι αποκλείσουν την Γουλβς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα