Μέσι - Σετιέν: Ανακωχή και πλώρη για το Champions League

Μέσι - Σετιέν: Ανακωχή και πλώρη για το Champions League

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι - Σετιέν: Ανακωχή και πλώρη για το Champions League

bet365

Έχοντας αντιληφθεί τα κακώς κείμενα στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα, οι Μέσι και Κίκε Σετιέν φέρονται να συμφώνησαν ώστε να τα βρουν και να συνεργαστούν καλύτερα στο άμεσο μέλλον βάζοντας κοινό τους στόχο την κατάκτηση του Champions League.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν στη LaLiga και με τη Μπαρτσελόνα την περασμένη Πέμπτη να έχει δει τη Ρεάλ να στέφεται και μαθηματικά πρωταθλήτρια Ισπανίας, οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να επικεντρωθούν απόλυτα στο Champions League και τη συνέχισή του, στις αρχές Αυγούστου.

Οι Καταλανοί μετά το 1-1 με τη Νάπολι στην Ιταλία έχουν μπροστά τους τον κρίσιμο επαναληπτικό στη Βαρκελώνη πριν από το Final-8 της Λισαβόνας, με τους Μέσι και Σετιέν να συμφωνούν πως πρέπει ν' ακολουθήσουν κοινή κατεύθυνση για το καλό της ομάδας.

Σύμφωνα με την MundoDeportivo έχουν αποφασίσει ανακωχή, με τον Αργεντινό αρχηγό να δηλώνει: «Έχουμε βρει τι πήγε λάθος και τι δεν έχουμε κάνει σωστά και θέλουμε να τα διορθώσουμε...».

Διαβάστε επίσης:

Αλαβές – Μπαρτσελόνα 0-5: Πάρτι του Πουτς, ο Μέσι φουλ για πρώτος σκόρερ... ξανά (vids)

Μπαρτσελόνα: Χειρότερη πορεία στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2007/08! (pic)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα