Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν έστειλε μήνυμα «τέλους» στον αδιάφορο Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν έστειλε μήνυμα «τέλους» στον αδιάφορο Μπέιλ

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζιντάν έστειλε μήνυμα «τέλους» στον αδιάφορο Μπέιλ

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν χώρεσε στην αποστολή του Ζινεντίν Ζιντάν ούτε για το αδιάφορο τελευταίο παιχνίδι της πρωταθλήτριας Ρεάλ κόντρα στη Λεγανές και δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Βασίλισσας.

Όσο ο Γκάρεθ Μπέιλ επιλέγει να κοιμάται στον πάγκο και να βάζει τρικλοποδιές στους συμπάικτες του εν ώρα πανηγυρισμών για τη στέψη της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν αρνείται να του δώσει μια ευκαιρία για αγωνιστική δράση.

Τα μαζεμένα σκηνικά αδιαφορίας και διακωμώδησης που έχει προσφέρει το τελευταίο διάστημα ο Ουαλός τον έχουν θέσει ουσιαστικά εκτός ομάδας, μετρώντας μόλις 100 αγωνιστικά λεπτά σε 2 συμμετοχές μετά το restart.

Πλέον, η κατάσταση γίνεται ακόμα χειρότερη αφού ο Γάλλος τεχνικός των πρωταθλητών Ισπανίας δεν τον συμπεριέλαβε καν στο τελευταίο, βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Λεγανές (19/7, 22:00), αποδεικνύοντας εν πολλοίς πως έχουμε ήδη παρακολουθήσει τον Μπέιλ στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα των Μερένγκες, χωρίς να το ξέρουμε.

Μαζί με τον Μπέιλ, έμειναν εκτός ο επίσης ξεχασμένος Χάμες Ροντρίγκες, αλλά και ο Εντέν Αζάρ, κάτι που αποτέλεσε μίνι-έκπληξη.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα