Απίθανος Ντε Μπλάσις, ανανέωσε με την Έιμπαρ για να δωρίσει τα χρήματα στο προσωπικό της ομάδας

Gazzetta team
Απίθανος Ντε Μπλάσις, ανανέωσε με την Έιμπαρ για να δωρίσει τα χρήματα στο προσωπικό της ομάδας

bet365

Σπάνια, μεγαλειώδης κίνηση από τον Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος αν και «φευγάτος» από την Έιμπαρ, συμφώνησε να ανανεώσει ως το τέλος της σεζόν, με προϋπόθεση τα χρήματα του συμβολαίου να δοθούν στο προσωπικό της ομάδας.

Δύο σεζόν, 57 εμφανίσεις, 7 γκολ και 5 ασίστ. Κανείς δεν θαμπώνεται με τους αριθμούς του Πάμπλο Ντε Μπλάσις την τελευταία διετία στην Έιμπαρ. Κι όμως, στο τέλος της θητείας του, όλοι οι οπαδοί της θα έχουν μια θέση στην καρδιά τους για τον βραχύσωμο Αργεντίνο εξτρέμ, ο οποίος «σκλάβωσε» άπαντες στις τάξεις του Ιπουρούα με την σπουδαία πρωτοβουλία του.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε παίκτης του Αστέρα Τρίπολης ήταν δεδομένο πως θα αποχωρήσει από την ομάδα και θα μπορούσε να το έχει κάνει ήδη στις 30 του περασμένου Ιουνίου ως ελεύθερος, όπως έπραξαν δύο συμπαίκτες του.

Ωστόσο, εκείνος αποφάσισε να ανανεώσει για έναν μήνα ακόμα μέχρι να ολοκληρωθεί επίσημα η σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα, με την προϋπόθεση τα χρήματα του συμβολαίου να δοθούν εξ ολοκλήρου στους φροντιστές και τους εργαζόμενους στην κουζίνα της ομάδας, εις ένδειξη αλληλεγγύης εν μέσω των δύσκολων οικονομικά καιρών μετά την έξαρση του κορονοϊού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα