Μπαρτσελόνα – Ριβάλντο: «Μπαρτομέου, τελείωσε τον Σετιέν πριν από το Champions League»

Μπαρτσελόνα – Ριβάλντο: «Μπαρτομέου, τελείωσε τον Σετιέν πριν από το Champions League»

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα – Ριβάλντο: «Μπαρτομέου, τελείωσε τον Σετιέν πριν από το Champions League»

bet365

Ο Ριβάλντο προτρέπει τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, να απολύσει τον (ευρισκόμενο υπό μεγάλη πίεση) προπονητή Κίκε Σετιέν πριν από την ρεβάνς με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League.

Ο Κίκε Σετιέν παραδέχθηκε ότι «δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής της Μπαρτσελόνα στο Champions League» μετά την ήττα από την Οσασούνα και την μαθηματική απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο Λιονέλ Μέσι ξεκαθάρισε ότι «έτσι δεν πάμε πουθενά», οι πληροφορίες από την Βαρκελώνη μιλούν για πιθανότητα άμεσης συνάντησης του προέδρου Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου με τον Σετιέν και ο Ριβάλντο προέτρεψε τον «Μπάρτο» να απολύσει τον προπονητή πριν από την ρεβάνς με τη Νάπολι για τους «16» του Champions League.

«Πιστεύω ότι ο πρόεδρος θα έπρεπε να σκεφτεί να αλλάξει τον προπονητή πριν από το Champions League. Ο κόσμος και ο Τύπος είναι απογοητευμένοι με την δουλειά του Σετιέν και τον τρόπο που παίζει και αυτό ενισχύει την ιδέα ότι πρέπει να γίνει άμεσα αλλαγή» επισήμανε ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, με θητεία σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

«Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος αποκλεισμού από τη Νάπολι. Ως πρώην παίκτης και φίλαθλος της Μπάρτσα, είμαι προβληματισμένος και πιστεύω ότι η πλειοψηφία των φιλάθλων μοιράζεται αυτό το συναίσθημα. Με την Μπαρτσελόνα σε πτώση, με κακή ψυχολογία, χωρίς κόσμο και με τους Ιταλούς φουριόζους, πιστεύω ότι θα είναι πολύ δύσκολο» προέβλεψε ο «Ρίμπο» για την ρεβάνς με την ομάδα των Κώστα Μανωλά και Ορέστη Καρνέζη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα