Με Ντε Γιονγκ η αποστολή της Μπαρτσελόνα ενόψει Οσασούνα (pic)

Με Ντε Γιονγκ η αποστολή της Μπαρτσελόνα ενόψει Οσασούνα (pic)

Κώστας Τόπας
Με Ντε Γιονγκ η αποστολή της Μπαρτσελόνα ενόψει Οσασούνα (pic)

bet365

Με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, να επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας σχεδόν μετά από ένα μήνα, η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα την Πέμπτη (16/07, 22:00).

Ο Κίκε Σετιέν, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του, για τον κρίσιμο αγώνα με τον Οσασούνα. Η ευχάριστη είδηση για τους «μπλαουγκράνα» είναι η επιστροφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ στην αποστολή, μετά τον τραυματισμό, που είχε υποστεί στις αρχές του Ιουνίου.

Ο νεαρός Ολλανδός μέσος, έμεινε εκτός δράσης εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπιζε στο πέλμα του δεξιού ποδιού του και πλέον δηλώνει έτοιμος για το ματς της Πέμπτης (16/07). Ο 23χρονος άσος της Μπάρτσα, αποτελεί παίκτη-κλειδί για τον Κίκε Σετιέν, έχοντας καταγράψει 38 συμμετοχές, τη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις (27 στην La Liga).

Ο Ισπανός προπονητής, πέρα από τις υπηρεσίες του Ντε Γιονγκ, θα μπορεί να υπολογίζει και σε αυτές των Φατί και Αρτουρ, οι οποίοι επιστρέφουν στην αποστολή. Από την άλλη, εκτός έμεινε ο Αντουάν Γκριεζμάν, εξαιτίας ενός προβλήματος στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα