Η Κάδιθ ανέβηκε στη La Liga και ο πρόεδρός της τρελάθηκε, δίνοντας 10.000 δωρεάν διαρκείας (vid)

Gazzetta team
Η Κάδιθ ανέβηκε στη La Liga και ο πρόεδρός της τρελάθηκε, δίνοντας 10.000 δωρεάν διαρκείας (vid)

bet365

Ο πρόεδρος της Κάδιθ είχε υποσχεθεί ότι οι κάτοχοι διαρκείας που δεν θα έχαναν παιχνίδι εντός, θα είχαν δωρεάν διαρκείας εφόσον η ομάδα ανέβαινε στη La Liga. Αυτό συνέβη και 10.000 είναι οι τυχεροί.

Η Κάδιθ επέστρεψε στη La Liga για πρώτη φορά από το 2006 και οι οπαδοί της το γιόρτασαν, αγνοώντας το social distancing και τον κορονοϊό. Γενικότερα η ομάδα είχε τρομερή υποστήριξη και ο πρόεδρος του club, Μανουέλ Βιθκαΐνο, ανακοίνωσε ότι θα υλοποιήσει την υπόσχεση που τους είχε δώσει στο ξεκίνημα της σεζόν που μόλις ολοκληρώνεται.

Πιο συγκεκριμένα, είχε πει στους κατόχους διαρκείας ότι όσοι εξ αυτών δεν απουσίαζαν σε εντός έδρας αγώνα, θα είχαν δωρεάν διαρκείας και για του χρόνου, εφόσον όμως η ομάδα ανέβαινε στη μεγάλη κατηγορία. Αυτό συνέβη και από τα 16.000 διαρκείας, οι 10.000 εξ αυτών δεν έχασαν κανένα από τα 15 ματς μέχρι την καραντίνα. 10.000 επομένως θα είναι τα δωρεάν για την επόμενη σεζόν. Το “Ραμόν ντε Καράνθα” έχει συνολική χωρητικότητα 21.000 και αναμένονται τα 18.000 να είναι διαρκείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα