Λεγανές – Βαλένθια 1-0: Πιστεύει στο θαύμα με το πέναλτι που κέρδισε ο Σιόβας (vid)

Gazzetta team
Λεγανές – Βαλένθια 1-0: Πιστεύει στο θαύμα με το πέναλτι που κέρδισε ο Σιόβας (vid)

bet365

Η ψυχωμένη Λεγανές λύγισε την αναποτελεσματική Βαλένθια (1-0) με δέκα παίκτες και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει (;) για να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία.

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Και, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της La Liga, η Λεγανές πέτυχε μια νίκη (1-0 την αναξιόπιστη Βαλένθια) που της επιτρέπει να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της παραμονής, έστω και αν χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Ο Ρουμπέν Πέρεθ, με πέναλτι που κέρδισε ο Δημήτρης Σιόβας, αφού η κεφαλιά του βρήκε το χέρι του Ζοφρουά Κοντογκμπιά, πέτυχε το γκολ (18') με το οποίο η ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε σημείωσε δεύτερη νίκη στα τελευταία τρία παιχνίδια, ούσα πλέον στο -3 από την 17η Αλαβές, η οποία την Δευτέρα (13/07, 20:30) υποδέχεται την Χετάφε.

Η Βαλένθια, η οποία παλεύει (;) μήπως προλάβει το εισιτήριο για το Europa League, «σκύλιασε» για να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε. Της ακυρώθηκε γκολ (ορθά) για οφσάιντ του Φεράν Τόρες (47') και έχασε πέναλτι με τον αρχηγό Ντάνι Παρέχο, το οποίο απέκρουσε ο Ιβάν Κουέγιαρ (60').

Η Λεγανές αμύνονταν με νύχια και με δόντια, ειδικά από το 54ο λεπτό, όταν έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Τζόναταν Σίλβα. Ήταν τέτοια η... τσαντίλα του Αργεντινού αμυντικού, που ξέσπασε σε μια καρέκλα, στον δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα