Ο Χοακίν έφτασε τις 549 συμμετοχές και «κυνηγάει» Ραούλ (vid)

Ο Χοακίν έφτασε τις 549 συμμετοχές και «κυνηγάει» Ραούλ (vid)

Κώστας Τόπας
Ο Χοακίν έφτασε τις 549 συμμετοχές και «κυνηγάει» Ραούλ (vid)

bet365

Ιστορικό ήταν το παιχνίδι της Μπέτις με την Οσασούνα την Τετάρτη (08/07) καθώς ο Σάντσεθ Χοακίν, κατάφερε να φτάσει τις 549 συμμετοχές και να βρίσκεται μόλις μία μακριά από τον παλαίμαχο θρύλο της Ρεάλ, Ραούλ.

Εύκολο έργο είχε την Τετάρτη (08/07) η Μπέτις καθώς επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-0 της Οσασούνα. Βέβαια, το παιχνίδι είχε ιδιαίτερη σημασία, για τον αρχηγό των γηπεδούχων, Σάντσεθ Χοακίν καθώς έφτασε τις 549 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος και μπήκε στη λίστα των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στη διοργάνωση.

Ετσι, ξεπέρασε τον Μανουέλ Σαντσίς Οντιγιουέλο, Φρανσίσκο Μπούγιο και Εουσέμπιο Σακριστάν και πλέον είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της La Liga. Δεύτερος, παραμένει μέχρι και σήμερα ο άλλοτε επιθετικός της Ρεάλ, Ραούλ Γκονζάλεθ με 550 και στην κορυφή ο παλαίμαχος πορτιέρε, Αντόνιο Θουμπιθαρέτα με 622 παιχνίδια.

Οπως φαίνεται ο Χοακίν, θα ξεπεράσει τον Ραούλ και θα σκαρφαλώσει στην δεύτερη θέση της σχετικής λίστας, γράφοντας ιστορία στο 38ο έτος της ηλικίας του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα