Ζιντάν: «Δεν μπορώ να πω αν η Μπαρτσελόνα παίζει καλό ποδόσφαιρο ή όχι»

Κώστας Τόπας
Ζιντάν: «Δεν μπορώ να πω αν η Μπαρτσελόνα παίζει καλό ποδόσφαιρο ή όχι»

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε μία μέρα πριν το ματς με την Αλαβές (10/07, 23:00), μίλησε για την πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος, για τις απουσίες των Αζάρ και Μαρσέλο αλλά και για την μεγάλη αντίπαλο της ομάδας, Μπαρτσελόνα.

Την Παρασκευή (10/07, 23:00), η Ρεάλ υποδέχεται την Αλαβές και μοναδικός της στόχος αποτελεί η κατάκτηση των τριών βαθμών, ώστε να συνεχίζει να διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Γάλλος τεχνικός των «μερένχες», τόνισε πως παραμένει συγκεντρωμένος μόνο στον αυριανό αγώνα και όχι στην πιθανή κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ισπανίας.

«Δεν μιλάμε για το τι μπορεί να συμβεί. Μιλάμε μόνο για το αυριανό παιχνίδι με την Αλαβές. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Ενας ακόμη τελικός για εμάς. Στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για τις απουσίες των Μαρσέλο και Αζάρ.

«Ο Μαρσέλο ταλαιπωρείται από έναν μικρό τραυματισμό γι' αυτό και δεν τον έχουμε στο ματς. Ελπίζουμε να είναι μαζί μας, στις αναμετρήσεις για το Champions League. Ο Αζάρ θέλει να επιστρέψει αλλά φοβόμαστε όλοι για υποτροπή του τραυματισμού του. Ωστόσο, θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αλαβες».

Τέλος, ο Ζινεντίν Ζιντάν, ρωτήθηκε για την εικόνα που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος: «Οταν μου δίνεται η ευκαιρία, παρακολουθώ κάθε της αγώνα. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω αν παίζει καλά ή άσχημα. Δεν μου αρέσει να παρεμβαίνω σε τέτοιες καταστάσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα