Εσπανιόλ – Λεγανές 0-1: Οι Μαδριλένοι πήραν «κανονάκι», οι Καταλανοί... χαιρέτησαν (vids)

Gazzetta team
Εσπανιόλ – Λεγανές 0-1: Οι Μαδριλένοι πήραν «κανονάκι», οι Καταλανοί... χαιρέτησαν (vids)

bet365

Νίκη – ελπίδα (;) για την Λεγανές στο ντέρμπι ουραγών, η οποία καταδίκασε και τυπικά την Εσπανιόλ.

Όσο ζει ελπίζει, έστω και αν δεν... ελπίζει πολύ η Λεγανές. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, με βασικό και θετικό τον Έλληνα αμυντικό (πήρε κίτρινη κάρτα στο 83'), νίκησε στο ντέρμπι ουραγών την Εσπανιόλ μέσα στην Βαρκελώνη (1-0) και έδωσε την τελευταία... σπρωξιά στους Καταλανούς προς τον γκρεμό του υποβιβασμού.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Εσπανιόλ απέχει έντεκα βαθμούς από την 17η θέση και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και μια σειρά από ανατροπές, δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό της για πρώτη φορά από το 1993.

Η Λεγανές, από την πλευρά της, ψάχνει μια σειρά από θαύματα για να μην έχει την ίδια τύχη, αφού απέχει εφτά βαθμούς από την 17η θέση και τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά.

Ο Τζόναταν Σίλβα, ύστερα από εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Ρουμπέν Πέρεθ, έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Εσπανιόλ, νίκησε από κοντά τον Ντιέγο Λόπεθ (53') και έδωσε τη νίκη – μικρή ελπίδα στην ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε.

Στο φινάλε (88'), οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα. Ο Τζόναταν Καλέρι... αυτό - αποβλήθηκε, αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η δεύτερη για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Όπου φτωχός και η μοίρα του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα