Εσπανιόλ – Λεγανές 0-1: Οι Μαδριλένοι πήραν «κανονάκι», οι Καταλανοί... χαιρέτησαν (vids)

Gazzetta team
Εσπανιόλ – Λεγανές 0-1: Οι Μαδριλένοι πήραν «κανονάκι», οι Καταλανοί... χαιρέτησαν (vids)

bet365

Νίκη – ελπίδα (;) για την Λεγανές στο ντέρμπι ουραγών, η οποία καταδίκασε και τυπικά την Εσπανιόλ.

Όσο ζει ελπίζει, έστω και αν δεν... ελπίζει πολύ η Λεγανές. Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα, με βασικό και θετικό τον Έλληνα αμυντικό (πήρε κίτρινη κάρτα στο 83'), νίκησε στο ντέρμπι ουραγών την Εσπανιόλ μέσα στην Βαρκελώνη (1-0) και έδωσε την τελευταία... σπρωξιά στους Καταλανούς προς τον γκρεμό του υποβιβασμού.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, η Εσπανιόλ απέχει έντεκα βαθμούς από την 17η θέση και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και μια σειρά από ανατροπές, δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό της για πρώτη φορά από το 1993.

Η Λεγανές, από την πλευρά της, ψάχνει μια σειρά από θαύματα για να μην έχει την ίδια τύχη, αφού απέχει εφτά βαθμούς από την 17η θέση και τα περιθώρια έχουν στενέψει απελπιστικά.

Ο Τζόναταν Σίλβα, ύστερα από εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Ρουμπέν Πέρεθ, έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Εσπανιόλ, νίκησε από κοντά τον Ντιέγο Λόπεθ (53') και έδωσε τη νίκη – μικρή ελπίδα στην ομάδα του Χαβιέρ Αγκίρε.

Στο φινάλε (88'), οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα. Ο Τζόναταν Καλέρι... αυτό - αποβλήθηκε, αντικρίζοντας δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η δεύτερη για διαμαρτυρία στον διαιτητή. Όπου φτωχός και η μοίρα του...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα