Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: «Κουράστηκα να ακούω ότι νικάμε με τη διαιτησία»!

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης – Ζιντάν: «Κουράστηκα να ακούω ότι νικάμε με τη διαιτησία»!

bet365

Ενοχλημένος ο Ζινεντίν Ζιντάν από τη διαρκή συζήτηση για τις διαιτητικές αποφάσεις υπέρ της Ρεάλ, αλλά και εντυπωσιασμένος από το απόλυτο των επτά νικών μετά την επανέναρξη της La Liga.

Ακόμα ένα πέναλτι, ακόμα μεγαλύτερη κουβέντα για τη βοήθεια της διαιτησίας προς τη Ρεάλ, η οποία καλπάζει προς τον τίτλο. Οι Μαδριλένοι έκαναν το τρομερό 7X7 στη La Liga, αλλά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το εάν έπρεπε να δοθεί πέναλτι στους Μερένγκες ή για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Εκεί ο Ζινεντίν Ζιντάν έδειξε την ενόχλησή του:

«Εχω κουραστεί να λέγεται όλη την ώρα ότι νικάμε με τη διαιτησία. Αυτός όμως δεν πρόκειται να αλλάξει. Τα ίδια θα λένε διαρκώς. Εμένα δεν με απασχολεί, αλλά οι παίκτες αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό. Κανείς όμως δεν πρόκειται να αποσπάσει την προσοχή μας από τον στόχο μας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου τεχνικού πριν μιλήσει και για το θέμα του τίτλου:

«Μέχρι να εξασφαλιστεί μαθηματικά, δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε σε καμία περίπτωση. Εχουμε ήδη επιδείξει τη δύναμή και την αποφασιστικότητά μας. Αυτό που έχω να πω πάντως είναι ότι αισθανόμαστε υπέροχα και είναι εντυπωσιακό αυτό το επτά στα επτά που έχουμε κάνει μετά την επανέναρξη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα