Αρσεναλ και Ιντερ περιμένουν στη γωνία για τον Γκριεζμάν

Αρσεναλ και Ιντερ περιμένουν στη γωνία για τον Γκριεζμάν

Κώστας Τόπας
Αρσεναλ και Ιντερ περιμένουν στη γωνία για τον Γκριεζμάν

bet365

Δεν περνάει και τις καλύτερες του ημέρες στην Μπαρτσελόνα, ο Αντουάν Γκριεζμάν και τα σενάρια περί αποχώρησης στο τέλος της σεζόν φουντώνουν.

Ο παραγκωνισμός του Αντουάν Γκριεζμάν αλλά και οι τελευταίες δηλώσεις του Κίκε Σετιέν για τον Γάλλο άσο, έδωσαν... τροφή για νέα σενάρια περί αποχώρησης του από το ρόστερ. Αρκετά είναι τα παράπονα που έχει ο ίδιος από τον Κίκε Σετιέν σχετικά με την χρησιμοποίηση του. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς της Μπαρτσελόνα, κόντρα στην Ατλέτικο, ο Γκριεζμάν, δεν αγωνίστηκε για περισσότερα από τρία λεπτά...

Στο τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα», είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να ζητήσει συγγνώμη για τις επιλογές του. «Θα μιλήσω μαζί του. Δεν θα πω συγνώμη για τις αποφάσεις μου. Καταλαβαίνω ότι ίσως νιώθει άσχημα και εγώ νιώθω άσχημα γι' αυτόν, μιας και είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας».

Η αγγλική «Εxpress», από την πλευρά της τονίζει πως οι κακές σχέσεις μεταξύ Γκριεζμάν και Σετιέν, έχουν κάνει τον Γάλλο επιθετικό να βλέπει το μέλλον του μακριά από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, κάνει λόγο για αποχώρηση του από τους «μπλαουγκράνα» και πιθανή μεταγραφή του στην Αρσεναλ ή την Ιντερ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα