Μπέτις - Βιγιαρεάλ 0-2: Όνειρα Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»! (vids)

Νίκος Καρφής
Μπέτις - Βιγιαρεάλ 0-2: Όνειρα Champions League το «κίτρινο υποβρύχιο»! (vids)

bet365

H Bιγιαρεάλ πέρασε σαν... σίφουνας (0-2) από την έδρα της Μπέτις και συνεχίζει να παλεύει για τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Λευκή ισοπαλία στο Βαγιαδολίδ-Λεβάντε.

Με 2 ματς συνεχίστηκε απόψε η La Liga. Η Βιγιαρεάλ δεν είχε πρόβλημα να κάμψει την αντίσταση της Μπέτις (0-2) και συνεχίζει να κοιτάζει το... σεντόνι. Ισόπαλες χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν οι Βαγιαδολίδ και Λεβάντε στο «Χοσέ Θορίγια».

Διπλό για Champions League

Το... κίτρινο υποβρύχιο πέρασε εύκολα από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», αφού επικράτησε με 2-0 της Μπέτις. Ο Zεράρ Μορένο ήταν ο απόλυτο πρωταγωνιστής, αφού σκόραρε και τα 2 γκολ της ομάδας (7' πεν. και 30'). Για τους Ανδαλουσιάνους αποβλήθηκε ο Φεκίρ στο 45. Με αυτή τη νίκη η Βιγιαρεάλ πήγε στους 54, ενώ 57 έχει η 4η Σεβίλλη και 59 η 3η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Χωρίς γκολ στο Βαγιαδολίδ

Στο 0-0 έμειναν Βαγιαδολίδ και Λεβάντε. Οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν τους 3 βαθμούς, αφού ο Ουνάλ έχασε πέναλτι στο 95'. Η ομάδα του Γκονζάλεζ πήγε στους 34 και είναι 14η, ενώ το σύνολο του Πάκο Λόπεθ είναι 11ο με 42 βαθμούς.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα