ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Αφωνος ο Ντιέγκο Σιμεόνε που είδε τον Γκριεζμάν στον πάγκο (vid)

Αφωνος ο Ντιέγκο Σιμεόνε που είδε τον Γκριεζμάν στον πάγκο (vid)

Αφωνος ο Ντιέγκο Σιμεόνε που δεν είδε τον Γκριεζμάν βασικό (vid)

Εκπληκτος έμεινε ο Ντιέγκο Σιμεόνε, βλέποντας τον Αντουάν Γκριεζμάν να μην ξεκινάει στο βασικό σχήμα της ομάδας και να περνάει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ως αλλαγή.

Η Μπαρτσελόνα, μετά το νέο στραβοπάτημα, αυτή τη φορά κόντρα στην Ατλέτικο (2-2), βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται. Ο Κίκε Σετιέν βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο, αλλά όχι για ευχάριστο λόγο, καθώς προτίμησε να κρατήσει τον Αντουάν Γκριεζμάν, στον πάγκο και να μην τον ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, σε ένα τόσο σημαντικό ματς.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή του Σετιέν να τον αφήσει στον πάγκο, δεν θέλησε να πει και πάρα πολλά. Συγκεκριμένα τόνισε πως έμεινε άφωνος σχετικά με την μη χρησιμοποίηση του Γάλλου άσου από την αρχή της αναμέτρησης και στη συνέχεια, ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» έφυγε για τα αποδυτήρια...

Ο τεχνικός της Ατλέτικο και ο Γκριεζμάν διατηρούν μια καλή σχέση παρά την αποχώρηση του Γάλλου από την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ελ Τσόλο, δεν ήθελε να πει τίποτα... αλλά κατάλαβε τα πάντα, σχετικά με τα όσα γίνονται στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα.

 

Φωτογραφίες: Getty Images / Ideal Image.