Στο σπίτι του Σετιέν η διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να τον στηρίξει

Στο σπίτι του Σετιέν η διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να τον στηρίξει

Κώστας Τόπας
Στο σπίτι του Σετιέν η διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να τον στηρίξει

bet365

Ο Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, επισκέφθηκε το σπίτι του προπονητή της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν και προσπάθησε να τον ενθαρρύνει για τη συνέχεια, δείχνοντας παράλληλα ότι βρίσκεται δίπλα του.

Δεν είναι και τόσο ευχάριστο το κλίμα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα και αυτό φαίνεται άλλωστε και στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο η αδιαφορία του Μέσι με τον Σαράμπια και λίγο οι εντάσεις στα αποδυτήρια, έκαναν τους φίλους της ομάδας, να επιθυμούν την απομάκρυνση του Κίκε Σετιέν.

Παρ' όλα αυτά η διοίκηση θέλησε να δείξει πως βρίσκεται δίπλα στον Σετιέν γι' αυτό και ο Χοσέμ Μαρία Μπαρτομέου, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Ερίκ Αμπιντάλ και τον γενικό διευθυντή της ομάδας, Οσκαρ Γκράου επισκέφθηκαν την οικεία του, για να συζητήσουν για όλα όσα συμβαίνουν τελευταία στην ομάδα.

Οπως αναφέρει μάλιστα και η «El Mundo», η συγκεκριμένη κίνηση παραξένεψε πολλούς, ωστόσο ήταν στο πλαίσιο προσπάθειας βελτίωσης του κλίματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα