Χετάφε – Σοσιεδάδ 2-1: Ο Μάτα την οδηγεί στο Champions League (vid)

Gazzetta team
Χετάφε – Σοσιεδάδ 2-1: Ο Μάτα την οδηγεί στο Champions League (vid)

bet365

Με Χάιμε Μάτα να είναι ο πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ, η Χετάφε επικράτησε με 2-1 της Σοσιεδάδ και βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω από την Σεβίλλη και την θέση που οδηγεί στο Champions League.

Σημαντικό παιχνίδι για την La Liga με την Χετάφε να υποδέχεται την Σοσιεδάδ σε μια αναμέτρηση στην οποία και οι δύο ομάδες παλεύουν για την Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάιμε Μάτα επικράτησαν με 2-1 και πλέον έφτασαν στους 52 βαθμούς και την 5η θέση του Ισπανικού Πρωταθλήματος, μόλις δύο λιγότερους από την 4η Σεβίλλη και το Champions League, ενώ εξασφάλισαν σε μεγάλο βαθμό το Europa League. Από την άλλη η Σοσιεδάδ έμεινε στους 47 βαθμούς και την 7η θέση, αλλά πλέον κινδυνεύει η θέση της στο Europa League, καθώς ακολουθούν οι Βαλένθια και Μπιλμπάο με 46 και 45 αντίστοιχα.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με εκτέλεση πέναλτι του Μάτα στο 20', σκορ με το οποίο τελείωσε και το ημίχρονο. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Γιανουζάι στο 55', αλλά ο Μάτα δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 83' διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα