La Liga: Πρόταση για πρόστιμο 4.000 ευρώ στον «εισβολέα» του Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα!

Gazzetta team
La Liga: Πρόταση για πρόστιμο 4.000 ευρώ στον «εισβολέα» του Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα!

bet365

Πολύ βαριά «καμπάνα» εισηγήθηκε η επιτροπή κατά της βίας στον αθλητισμό για τον πιτσιρικά που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να (επιχειρήσει να) βγάλει selfie με τον Λιονέλ Μέσι.

Την αυστηρότητά της εξάντλησε η Μόνιμη Επιτροπή κατά της Βίας, του Ρατσισμού, της Ξενοφοβίας στον Αθλητισμό στην Ισπανία, με τον «εισβολέα» του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ Μαγιόρκα και Μπαρτσελόνα.

Ο Αντόν Νιπελί, ένας νεαρός Γάλλος που ζει στην Μαγιόρκα με τα δύο αδέλφια και την ανύπαντρη μητέρα του, ζήτησε επανειλημμένως συγνώμη, εξαιτίας και της απειλής για πρόστιμο ύψους δύο χιλιάδων ευρώ, επειδή μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με στόχο να βγάλει selfie με τον Λιονέλ Μέσι (δεν τα κατάφερε).

Η προαναφερθείσα επιτροπή, όμως, πρότεινε πρόστιμο τεσσάρων χιλιάδων ευρώ (!) στον πιτσιρικά, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για έξι μήνες και πρόστιμο 20 χιλιάδων ευρώ στην Μαγιόρκα.

Αν, βεβαίως, επιβληθεί τέτοιο πρόστιμο, ο Νιπελί θα πρέπει να δουλεύει όλο το καλοκαίρι και... μέρος του χειμώνα για να ξεπληρώσει το πρόστιμο, όπως ξεκαθάρισε η μητέρα του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα