Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ανεβαίνει έστω και... ασθμαίνοντας (vid)

Gazzetta team
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Ανεβαίνει έστω και... ασθμαίνοντας (vid)

bet365

Η Ατλέτικο πέρασε με 0-1 από τη Λεβάντε, τρέχει ένα σοβαρό αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και ανέβηκε στην 3η θέση. Ισόπαλο 1-1 το Βαγιαδολίδ – Χετάφε.

Ζόρικο 1-0 με τη Βαγιαδολίδ το Σάββατο, βαρετό 0-1 στη Λεβάντε την Τρίτη. Η Ατλέτικο έχει θυμηθεί για τα καλά τον κλασικό εαυτό της και από τη μία καταστρέφει το παιχνίδι και από την άλλη παίρνει αυτό που θέλει, για να ανέβει 3η και στο +6 από την 5η θέση. Οι Μαδριλένοι που από αρχές Φεβρουαρίου τρέχουν ένα σοβαρό αήττητο 11 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, πήραν αυτό το τρίποντο χάρη στην ωραία κίνηση του Γιορέντε και το τελείωμα του Ντιέγκο Κόστα (15') και σταμάτησαν το αήττητο της Λεβάντε στα τέσσερα ματς.

Λεβάντε (Πάκο Λόπεθ): Φερνάντεθ, Τόνιο, Κόκε (60' Μοράλες), Μπρούνο, Βέζο, Ροτσίνα, Βούκσεβιτς (60' Καμπάνια), Ραντόγια, Μπάρντι (83' Ερνάνι), Σέρχιο Λεόν (70' Μπόρχα Μαγιοράλ), Μαρτί (60' Μιραμόν)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Ερμόσο (59' Χιμένες), Λόντι, Αρίας, Κόκε, Παρτέι (84' Μοράτα), Σαούλ, Καράσκο (60' Ζοάο Φέλιξ), Γιορέντε (59' Κορέα), Ντιέγκο Κόστα (80' Ερέρα).


Την ίδια στιγμή Βαγιαδολίδ και Χετάφε μοιράζονταν το δικό τους 1-1. Ο Μάτα (41') έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ο Ουνάλ ισοφάρισε με πέναλτι στο 45'+5'. Οι γηπεδούχοι βράθηκαν στο +8 από τον υποβιβασμό, αλλά η Χετάφε έχασε έδαφος από το θαύμα της τετράδας (-6).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα