Ο Ρονάλντο περιμένει τον Σάντσες στη Βαγιαδολίδ

Κώστας Τόπας
Ο Ρονάλντο περιμένει τον Σάντσες στη Βαγιαδολίδ

bet365

Πρόσκληση στον Αλέξις Σάντσες απηύθυνε ο Ρονάλντο, ώστε να πάρει μεταγραφή στη Βαγιαδολίδ και να... αναγεννηθεί η καριέρα του.

Ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ιντερ, δεν έχει καταφέρει να δείξει την αξία του γι' αυτό και ο Ρονάλντο ανέφερε πως στη Βαγιαδολίδ, μπορεί να δείξει και πάλι το ποιος είναι.

Το «φαινόμενο», βασικός μέτοχος της Βαγιαδολίδ, μεταξύ άλλων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Χιλιανό άσο, τονίζοντας πως σε οποιαδήποτε ομάδα κι αν πήγε κατάφερε να πετύχει. «Ο Αλέξις Σάντσες πέτυχε οπουδήποτε κι αν πήγε. Έχει πολλή ποιότητα. Αν δεν πετύχει στην Ίντερ, η Βαγιαδολίδ θα του ανοίξει τις πόρτες».

Βέβαια, το μέλλον του Σάντσες παραμένει αβέβαιο, καθώς η Ιντερ δεν φαίνεται διατεθειμένη να ανανεώσει τον δανεισμό του ενώ ο Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ, τον περιμένει πίσω στη Γιουνάιτεντ. «Ο Aλέξις θα επιστρέψει το καλοκαίρι και θα σας αποδείξει ότι κάνατε λάθος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα