Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ: Τα «λουλούδια του Πάντιτς» είναι πάντα εκεί! (pics)

Gazzetta team
Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαγιαδολίδ: Τα «λουλούδια του Πάντιτς» είναι πάντα εκεί! (pics)

bet365

Η Μαργαρίτα Λουένγκο συνέχισε, χάρη στον αρχηγό Κόκε, την παράδοση με την τοποθέτηση ανθοδέσμης σε ένα από τα κόρνερ του γηπέδου της Ατλέτικο πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας, προς τιμήν της προσφοράς του Μίλινκο Πάντιτς στους Ροχιμπλάνκος.

Το νταμπλ της Ατλέτικο Μαδρίτης το 1996 έφερε ανεξίτηλη την σφραγίδα του Μίλινκο Πάντιτς. Από τότε που έφυγε από την ομάδα ο Σέρβος άλλοτε μεσοεπιθετικός του Πανιωνίου, μια φανατική θαυμάστρια του και οπαδός των Ροχιμπλάνκος, ονόματι Μαργαρίτα Λουένγκο, τοποθετεί μια ανθοδέσμη σε ένα από τα κόρνερ του γηπέδου, πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα, ώστε να τιμήσει την προσφορά του.

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και του γεγονότος ότι τα παιχνίδια διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, αυτή η παράδοση κινδύνευε να σπάσει στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Ατλέτικο μετά την διακοπή, με αντίπαλο την Βαγιαδολίδ.

Ο σύλλογος, όμως, φρόντισε να την τηρήσει με... μεσάζοντα τον αρχηγό Κόκε, ο οποίος τοποθέτησε τα λουλούδια σε ένα από τα κόρνερ του «Wanda Metropolitano», ακολουθώντας μέσω βιντεοκλήσης τις οδηγίες της 72χρονης πλέον Μαργαρίτα!

Γιατί οι φίλαθλοι είναι η καρδιά της κάθε ομάδας και η Ατλέτικο το ξέρει πολύ καλά αυτό. Και φροντίζει να το τιμάει...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα