Μέσι - Σεβίλλη: Τα γκολ κόντρα στο αγαπημένο του «θήραμα» (vid)

Gazzetta team
Μέσι - Σεβίλλη: Τα γκολ κόντρα στο αγαπημένο του «θήραμα» (vid)

bet365

Αν υπάρχει μια ομάδα που έχει «καεί» από την παρουσία του Λιονέλ Μέσι, αυτή είναι η Σεβίλλη, κόντρα στην οποία ο Αρεντίνος έχει σκοράρει περισσότερο από κάθε άλλη.

Η Μπαρτσελόνα κοντράρεται με την 3η της βαθμολογίας, Σεβίλλη (19/6, 23:00) στην κι ενώ πολλοί παίκτες της ενδεχομένως να σκέφτονται σοβαρά αυτό το ματς, ο Λιονέλ Μέσι απλά χαμογελάει όταν βλέπει το όνομα των Ανδαλουσιάνων στο καλεντάρι.

Ο Αργεντίνος μύθος κάθε φορά που τίθεται αντιμέτωπος με τη Σεβίλλη οργιάζει και σε σύνολο 36 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις, μετράει 37 γκολ, τουλάχιστον ένα γκολ δηλαδή κατά μέσο όρο!

Το πιο τρομακτικό, όμως, για την ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι είναι πως στα τελευταία 13 μεταξύ τους ματς για το πρωτάθλημα, έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από το γκολ τον Μέσι μόλις μία φορά. Σε όλα τα υπόλοιπα, ο Λίο έχει απολογισμό 18 τερμάτων, ενώ από την περσινή σεζόν σκοράρει ανελλιπώς σε κάθε συνάντησή τους.

Ενόψει του σπουδαίου ματς, απολαύστε μερικά μόνο από τα γκολ του Μέσι κόντρα στη Σεβίλλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα