Βαγιαδολίδ – Θέλτα 0-0: Ήρωας ο Μασίπ, μοιραίος ο Άσπας (vid)

Gazzetta team
Βαγιαδολίδ – Θέλτα 0-0: Ήρωας ο Μασίπ, μοιραίος ο Άσπας (vid)

bet365

Το χαμένο πέναλτι του Ιάγο Άσπας σημάδεψε μια ισοπαλία που εξυπηρετεί περισσότερο την Βαγιαδολίδ.

Μια φάση που θα μπορούσε να σημαίνουν τρεις, πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα της καρδιάς του. Ο Ιάγο Άσπας, ο οποίος έχει πετύχει πολλά και σημαντικά γκολ για την Θέλτα, για την οποία έχει φτάσει στο σημείο να κλάψει, εξελίχθηκε στον μοιραίο του 0-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ.

Στο 70ό λεπτό, ένα χέρι του Αλκαράθ μέσα στην περιοχή έδωσε την ευκαιρία στον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας του Βίγο να βάλει μπροστά τους Γαλιθιάνους από την άσπρη βούλα, αλλά ο Τζόρντι Μασίπ του είπε «όχι» και απέκρουσε καταπληκτικά το πέναλτι.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη, αλλά όχι η μοναδική ευκαιρία του Άσπας, ο οποίος στο 51' είχε δει ξανά τον Μασίπ να του αρνείται το γκολ με νέα εξαιρετική απόκρουση. Η Βαγιαδολίδ, η οποία προερχόταν από πολύτιμο «διπλό» στην έδρα της Λεγανές, ήταν πιο επικίνδυνη, αλλά έφυγε μάλλον ευχαριστημένη από τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μετά από 29 αγωνιστικές, άλλωστε, η ομάδα του προέδρου Ρονάλντο απέχει οκτώ βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και νιώθει αρκετά άνετα, σε σχέση με αυτή του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γαρθία, η οποία είναι μόλις στο +2 από την τελευταία τριάδα της ισπανικής La Liga.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα