Ρεάλ – Γιουβέντους: Ο Μόντριτς... συγχώρεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Gazzetta team
Ρεάλ – Γιουβέντους: Ο Μόντριτς... συγχώρεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

bet365

Ο Λούκα Μόντριτς ήταν ενοχλημένος από την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την βράβευση του με το «The Best» το 2018, αλλά πλέον έδωσε άφεση... αμαρτιών στον άλλοτε συμπαίκτη του.
Τα μεγάλα παιχνίδια παίζουν από το κινητό και το tablet σου. |21+​

Όταν ο Λούκα Μόντριτς αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του κόσμου για το 2018, σύμφωνα με την FIFA, η απουσία του προηγούμενου νικητή Κριστιάνο Ρονάλντο από το γκαλά των βραβείων «The Best» ενόχλησε ιδιαιτέρως (και) τον Κροάτη μέσο.

Συμπαίκτες τότε στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μόντριτς θεώρησε unfair την συμπεριφορά του Πορτογάλου και δεν είχε διστάσει να το σχολιάσει αρνητικά στην αυτοβιογραφία του.

Ο χρόνος, όμως, κλείνει τις πληγές και ο Μόντριτς αποφάσισε να δώσει άφεση... αμαρτιών στον Πορτογάλο σταρ της Γιουβέντους πλέον, όπως φάνηκε από σχετικές του δηλώσεις στην ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».

«Ο Κριστιάνο είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία» εξήγησε αρχικά ο Μόντριτς, προσθέτοντας πως «θέλει να νικάει πάντα, μας έδινε κίνητρο και μας βοηθούσε να αντιδράσουμε. Έχει μια μεγάλη καρδιά, είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσουν αυτούς που έχουν ανάγκη».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα