Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζινεντίν Ζιντάν ομολογεί ότι είναι... καταστροφή στην κουζίνα

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζινεντίν Ζιντάν ομολογεί ότι είναι... καταστροφή στην κουζίνα

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ζινεντίν Ζιντάν ομολογεί ότι είναι... καταστροφή στην κουζίνα

bet365

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, λίγες ώρες προτού η Ρεάλ επιστρέψει στην δράση, εξηγεί τι έκανε (και τι όχι) στην διάρκεια της καραντίνας.

Ύστερα από 98 ολόκληρες μέρες, η Ρεάλ Μαδρίτης θα επιστρέψει στην δράση το βράδυ της Κυριακής (14/6, 20:30), υποδεχόμενη την Έιμπαρ στο γήπεδο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο» του προπονητικού της κέντρου.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος στο συγκεκριμένο ματς συμπληρώνει 200 στον πάγκο της Βασίλισσας, μίλησε για το πώς πέρασε τους τρεις μήνες της καραντίνας στο σπίτι, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

«Έκανα πολλά πράγματα. Οικογένεια και ποδόσφαιρο, γιατί το ποδόσφαιρο το λατρεύω. Ήταν σκληρό για όλους γιατί χάθηκαν αγαπημένα πρόσωπα και αυτό είναι πολύ άσχημο» είπε αρχικά ο Ζιζού, ο οποίος παραδέχθηκε την... άσχημη σχέση του με την κουζίνα.

«Στο σπίτι είδα πολύ ποδόσφαιρο, αλλά από μαγείρεμα τίποτα. Το προσπάθησα, αλλά είμαι καταστροφή» παραδέχθηκε ο Ζιντάν ο οποίος, ερωτηθείς για το τι του έλειψε περισσότερο, ήταν απολύτως ειλικρινής.

«Όπως σε όλους, η ελευθερία. Σε κανέναν δεν αρέσει να είναι κλεισμένος, αλλά έπρεπε να γίνει εξαιτίας αυτής της πανδημίας. Το θετικό είναι ότι τα πράγματα επιστρέφουν στην κανονικότητα και είναι σε καλό δρόμο» συμπλήρωσε ο Γάλλος τεχνικός, ο οποίος θα νοσταλγήσει τους φιλάθλους, ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες του είναι έτοιμοι για την επανέναρξη και επισήμανε πως «έχουμε μπροστά μας έντεκα τελικούς για να κατακτήσουμε αυτό το πρωτάθλημα».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα