Μέσι: Πρόσω ολοταχώς για το απόλυτο ατομικό ρεκόρ στα γκολ

Μέσι: Πρόσω ολοταχώς για το απόλυτο ατομικό ρεκόρ στα γκολ

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Πρόσω ολοταχώς για το απόλυτο ατομικό ρεκόρ στα γκολ

bet365

Ο Λιονέλ Μέσι, εφόσον καταφέρει να διατηρήσει το αβαντάζ που έχει έναντι των υπόλοιπων στον πίνακα των σκόρερ της LaLiga και κατακτήσει ακόμα ένα βραβείο, θα καταρρίψει ρεκόρ που διατηρείται εδώ και 67 χρόνια.
Farmyard Frenzy: Ένα από 1900+ τρομερά φρουτάκια. |21+

Με το ισπανικό πρωτάθλημα να έχει επιστρέψει έπειτα από ένα τρίμηνο, με το μεγάλο ντέρμπι της Σεβίλλης να κάνει τη... νέα πρεμιέρα και την ομάδα του Λοπετέγκι να επικρατεί 2-0 της Μπέτις, η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για το δικό της ματς με τη Μαγιόρκα, το Σάββατο.

Ο Λιονέλ Μέσι ξαναμπαίνει στο χορό έχοντας σκοράρει 19 φορές για φέτος και έχοντας αβαντάζ πέντε τερμάτων έναντι των 14 του Καρίμ Μπενζεμά.

Αν ο Αργεντινός καταφέρει να κατακτήσει και το φετινό Pichichi για τον κορυφαίο σκόρερ της σεζόν, θα φτάσει στα 7 βραβεία του πρώτου σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας την επίδοση των 6 βραβείων Pichichi του Τέλμο Θάρρα από τη σεζόν 1952-1953.

Ο παλαίμαχος επιθετικός της Μπιλμπάο σταμάτησε στα 6 βραβεία και ο Λιονέλ Μέσι έχει τη μεγάλη ευκαιρία να τον προσπεράσει.

Σε ό,τι αφορά τον αριθμό τερμάτων σε μια αγωνιστική περίοδο, εκεί ο Αργεντινός νυν ηγέτης της Μπαρτσελόνα έχει την απόλυτη κορυφή με τα 50 γκολ της σεζόν 2011-2012, με τον Θάρρα να έχει πετύχει 38 γκολ στο 1951 και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έχει φτάσει στα 40 γκολ το 2011.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα