Καθόρλα: «Έχω πάρει την απόφασή μου, με βλέπω ως... αθλητικό διευθυντή»!

Καθόρλα: «Έχω πάρει την απόφασή μου, με βλέπω ως... αθλητικό διευθυντή»!

Κώστας Ζάλιαρης
Καθόρλα: «Έχω πάρει την απόφασή μου, με βλέπω ως... αθλητικό διευθυντή»!

bet365

Ο Σάντι Καθόρλα, γνωρίζοντας πως έχει καταφέρει ηρωική επαναφορά στην ποδοσφαιρική δραστηριότητα έπειτα από πολύ δύσκολες καταστάσεις και πολλά χειρουργεία που λίγο έλειψε να του κοστίσουν το πόδι του, μένει ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ και έδειξε να σκέφτεται την επόμενη μέρα!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που ταλαιπωρήθηκε απίστευτα, απομονώθηκε σε κλινική στην πατρίδα του μακριά από την οικογένειά του, οι γιατροί άργησαν πολύ να βρουν το μικρόβιο που είχε εισχωρήσει στο πόδι του, όμως, την ώρα που του έλεγαν όλοι ότι μπορεί και να μην περπατούσε ξανά κανονικά, εκείνος επέστρεψε και έπαιξε κανονικά μπάλα! Μάλιστα, βρέθηκε και στην εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Το φετινό καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, είναι στην ηλικία των 35 ετών και έδειξε πως ίσως και να μην συνεχίσει ως αθλητής στο χώρο του ποδοσφαίρου...

«Έχω πάρει την απόφασή μου, όλο αυτό το διάστημε με βοήθησε να σκεφτώ, να ακούσω και το σώμα μου, όμως όλα θα γίνουν γνωστά όταν έρθει η ώρα. Δεν είναι ώρα για ανακοινώσεις τώρα. Θέλω να παραμείνω στο ποδόσφαιρο και θα έλεγα ότι βλέπω τον εαυτό μου περισσότερο ως αθλητικό διευθυντή, όχι ως προπονητή».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα